Bioextra Silymarin kapszula a hatékony májvédelemért

Bioextra Silymarin májvédő kapszulaArról már nagyon sokszor és sok helyen szóltam, hogy ha májvédelemről van szó, akkor a máriatövis és annak kivonatai a legkiválóbbak. Többféle formában fogyaszthatjuk, például kapszulázva. A máriatövis kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítők közül, az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb termék a Bioextra Silymarin kapszulája. Talán nem véletlenül. Igen magas hatóanyag tartalommal rendelkezik, és egy több, mint 20 éve működő gyártó cég áll mögötte, amely sok időt és energiát fordít a termékfejlesztésre. A készítmény a Szent László kórház és a Májbetegekért Alapítvány ajánlásával is rendelkezik.

A silymarin a máriatövis fő hatóanyaga, amelyet a máriatövis terméséből vonnak ki. A silymarin gyulladáscsökkentő és májregeneráló hatású. De pontosan miben is segít nekünk a silymarin?

  • Nagyon hatékony a krónikus májkárosodások (alkoholizmus, hepatitis és nem alkoholos májkárosodások) megelőzésében és kezelésében használható.
  • Védi a májat a toxikus anyagokkal szemben
  • Lassítja a májkárosodást
  • Gyorsítja a májszövetek regenerációját, és segít a további károsodások kivédésében
  • Védi a májsejteket a toxinokkal, a sugárzásokkal, és a hepatitist okozó vírusokkal szemben is.

A Bioextra Silymarin kapszula 280 mg máriatövis kivonatot tartalmaz, amelyből 210 mg silymarin. Ez igen magasnak számít. Ha koncentráltabb formában tudjuk fogyasztani, nagyobb hatékonyságot tudunk elérni a májregeneráció terén. Ez a kapszula lehetővé teszi a magas hatóanyag bevitelét. Gyógyszeres terápia mellett is biztonságosan alkalmazható, de mielőtt elkezdenénk a kúrát, érdemes szakorvosunkkal is egyeztetni.

Magas hatóanyag tartalma miatt naponta elegendő 1 kapszulát bevenni, bő folyadékkal, lehetőleg étkezés előtt egy fél órával.

Mire figyeljünk szedése közben?

Minden máriatövist tartalmazó étrend-kiegészítőre igaz, hogy a kúra elején felerősíti a méregtelenítési folyamatokat. Ennek következtében többet járhatunk vécére, megnövekedhet a széklet mennyisége és megváltozhat annak állaga, színe, szaga. Van, akinél enyhe hasmenés is előfordul. Étkezések után érezhetünk erőteljesebb bélmozgás, korgás, esetleg szelesedést, puffadást. Ha ezek a tünetek nagyon kellemetlenek, vagy hosszabb ideig fennállnak (mondjuk egy hétnél tovább tartanak), akkor mindenképpen hagyjuk abba a kapszula szedését. Ha két-három napon belül nem áll helyre a rend, vagy továbbra is jelentkeznek a tünetek, mindenképpen forduljunk szakorvoshoz.

Szöllősi Adrienn

www.gyogynovenysziget.hu

Bioextra Silymarin kapszula online vásárlás itt


 

Kapcsolódó bejegyzések:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük